Κοπή της Πίτας 2020

Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, εκδήλωση  αγιασμού για τη νέα χρονιά και  κοπή της Βασιλόπιτας στην ΑΣΤΕΡ, τα οποία τελέσθηκαν από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο, ο οποίος αφού ευλόγησε όλους, ευχήθηκε επιτυχία στο έργο και πλούσια τα βιοτικά και πνευματικά αγαθά.

Στην όμορφη εκδήλωση, παρευρέθηκε  ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας,  ο οποίος και συνεχάρη το Διευθυντή, τους Καθηγητές και το προσωπικό για το έργο που επιτελείται στη Σχολή και ανέπτυξε το σχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού, για την αναβάθμιση των Σχολών, το οποίο πολύ σύντομα θα υλοποιηθεί. Στη συνέχεια είχε επαφή με τους σπουδαστές και τους Καθηγητές της Σχολής, με τους οποίους συζήτησε τα θέματα που τους απασχολούν.

Επίσης παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, η κα. Μίκα Ιατρίδη, βουλευτής Δωδεκανήσου, η οποία έχει το δικαίωμα, όπως είπε, να υπερηφανεύεται για τη Σχολή στην οποία φοίτησε κάποτε, ο κ. Γιάννης Παππάς, βουλευτής Δωδεκανήσου, ο κ. Κωνσταντίνος Χρυσοχοϊδης, εντεταλμένος της Περιφέρειας σε θέματα Τουρισμού, ο κ. Κωνσταντίνος Ταρασλιάς, Αντιδήμαρχος Τουρισμού, ο κ. Γεώργιος Ματσίγκος, Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, καθώς και ο κ. Αθανάσιος Στάμος, εντεταλμένος του Δήμου Ρόδου, αλλά και Διευθυντής της ΑΣΤΕΡ επί πολλά έτη, έως το 2012, με σημαντικό έργο.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι,  ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά και τόνισαν την ιδιαίτερη σημασία και την ανιδιοτελή και ανεκτίμητη προσφορά της ΑΣΤΕΡ, στην τουριστική ανάπτυξη, στην αναβάθμιση του Τουριστικού προϊόντος της χώρας μας και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

« από 2 »